Abonnemang

Foodwire tillämpar två olika modeller för abonnemang på nyhetstjänsten: Enskilda abonnemang och teamlicenser. Du kan också testa vår nyhetstjänst utan kostnad. Läs mer om de olika modellerna nedan.

Teamlicens: En lösning som blivit populär bland större företag och organisationer. Den organisation som innehar licensen betalar en årlig licenskostnad. Antalet användare är inte begränsat, men licensen gäller endast för användare som är anställda i eller knutna till organisationen.
Distribution av nyheterna kan sedan ske på olika sätt. De två vanligaste lösningarna är e-postdistribution samt intranätspublicering.
Den årliga licenskostnaden uppgår till 14.200 kr per år exkl moms.
Vid e-postdistribution utgår en rörlig avgift på 165 kr per ansluten användare och år, exkl moms.
Vid intranätspublicering tillkommer en årlig kostnad på 4.950 kr per år exkl moms.
Om du är intresserad av att starta en teamlicens, är du välkommen att kontakta oss.

Enskilt abonnemang: Abonnemanget gäller för en användare. I enlighet med våra abonnemangsvillkor kan en enskild abonnent inte kopiera, publicera eller vidaredistribuera nyheterna till annan. I abonnemanget ingår det dagliga nyhetsbrevet, som distribueras via e-post, samt inloggningsuppgifter till webbplatsen.
Ett enskilt årsabonnemang på Foodwire kostar 3.950 kr exkl moms.

Provabonnemang: Du kan teckna ett kostnadsfritt provabonnemang genom att klicka här och fylla i formuläret. Då kommer du att få tio utgåvor av vårt e-postnyhetsbrev, helt utan kostnad. Inloggning och tillgång till vårt arkiv ingår inte i provabonnemanget.
När ditt kostnadsfria provabonnemang löpt ut, kommer du att få ett erbjudande om att teckna ett betalabonnemang. Vi skickar inga fakturor förrän vi faktiskt fått en beställning där du bekräftat att du vill betala för ett abonnemang.

Om du har frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss!