Abonnemang

Foodwire tillämpar två olika modeller för abonnemang på nyhetstjänsten: Enskilda abonnemang och teamlicenser. Du kan läsa mer om de olika modellerna nedan.

Teamlicens: En lösning som blivit populär bland större företag och organisationer. Den organisation som innehar licensen betalar en årlig licenskostnad. Antalet användare är inte begränsat, men licensen gäller endast för användare som är anställda i eller knutna till organisationen.
Distribution av nyheterna kan sedan ske på olika sätt. De två vanligaste lösningarna är e-postdistribution samt intranätspublicering.
Den årliga licenskostnaden uppgår till 12.900 kr per år exkl moms.
Vid e-postdistribution utgår en rörlig avgift på 150 kr per ansluten användare och år, exkl moms.
Vid intranätspublicering tillkommer en årlig kostnad på 4.600 kr per år exkl moms.
Om du är intresserad av att starta en teamlicens, är du välkommen att kontakta oss på licens(snabel-a)foodwire.com.

Enskilt abonnemang: Abonnemanget gäller för en användare. I enlighet med våra abonnemangsvillkor kan en enskild abonnent inte kopiera, publicera eller vidaredistribuera nyheterna till annan. I abonnemanget ingår det dagliga nyhetsbrevet, som distribueras via e-post, samt inloggningsuppgifter till webbplatsen.
Ett enskilt årsabonnemang på Foodwire kostar 3.600 kr exkl moms. Du kan teckna ett kostnadsfritt provabonnemang som gäller i två veckor genom att klicka här och fylla i formuläret. Du kan också kontakta oss på pren(snabel-a)foodwire.com om du har frågor.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.